Lapsille

Kievarista löytyy jokaiselle jotakin, myös lapsille!

 

Eläimiä tilalla riittää katseltavaksi ja rapsuteltavaksi ihan ympäri vuoden. Siitä pitävät huolta tilan 7 kissaa ja 14 hevosta. Kissat liikuskelevat rapsuttajia etsiskellen pitkin pihoja, ja hevosia saa käydä vapaasti ihastelemassa hevostallin alueella. Kesäaikaan pihapiirissä majailevat lisäksi pupujussit, lampaat, kukot ja kanat. Läheisillä laitumilla laiduntavat lehmät vasikoineen.

Pihapiiristä löytyy lasten leikkipaikka, joka on varustettu trampoliinillä, pihapeleillä, hiekkalaatikolla, keinuilla ja liukumäellä. Leikkipaikan luona on upella näköalalla varustettu nuotiopaikka, jossa perheet voivat vapaasti paistella esim. makkaraa touhujen lomassa. Ravintolasta löytyy lisäksi lautapelejä sekä laaja valikoima dvd-elokuvia.

 

 TUTUSTUMISEN ARVOISIA KOHTEITA LÄHISTÖLLÄ:

 Ti-Ti Nalletalo (10km)
Ikaalisten kylpylän alueella sijaitsee Ti-Ti Nallen kotitalo.
www.titinalle.fi/titi_nallentalo

 Ikaalisten kylpylän tropiikki (10km)
Tunnetusti lämpimät allasvedet, hyvä lasten allas, kahvila ja ravintoloita.
www.ikaalistenkylpyla.fi

Korsuretket (7km)
Oikealle polulle kun eksyy, voi keskeltä korpea löytää täysin erilaiset elämykset yllättävien ohjelmien, suussa sulavien ruokien ja tunnelmallisten saunojen parissa!
www.korsuretket.fi 

 Jämi (12km)
Ehdottomasti vierailun arvoinen kohde!  Jämin harjumaisemat ovat huikeita ja katseltavaa sekä tekemistä riittää varmasti joka makuun kalastusretkestä ja melonnasta aina ohjattuihin eräretkiin, mönkijäseikkailuun tai ulkoilmapeleihin saakka. Alueella toimii toinen toistaan upeampia pieniä yrityksiä, joilla on valikoimassaan niin paljon puuhaa, että saat lomasi alueella varmasti kulumaan juuri niin monen elämyksen ja aktiviteetin parissa kuin vain jaksat! Temmellyksen tuoksinnassa voit piipahtaa alueella sijaitsevassa lounas-kahvilassa hengähtämässä.
www.jami.fi 

 

Luomajärven Kievarissa järjestät varmasti ikimuistoiset lasten synttärit!

 

Ei pleikkaria, vaan yhdessäoloa ja aktiviteetteja ulkona

 

Iloisen mielen Synttäriseikkailut
Valitkaa synttärisankarin kanssa alla olevista vaihtoehdoista se mieleisin elämyspaketti, ja kutsukaa parhaat ystävät mukaan kohti ikimuistoisia synttäriseikkailuja. Seikkailut toteutetaan Luomajärven Kievarin elämyksellisessä maalaisympäristössä.

 

Rosvoseikkailu:
Tilan väki tarvitsee kipeästi juhlaväen apua! Varkaat varastivat tilan kaikki hevosenkengät ja kultarahat, eivätkä kiinni jäätyään enää muistaneet mihin ryöstösaaliin kätkivät!! Tässä ohjelmassa synttäriseurue pääsee etsimään ympäristöstä saalista mukavia vihjeitä seuraamalla.

 Metsän eläinten seikkailurata:
Nyt on ilmassa menoa ja meininkiä! Lähimetsä on pullollaan erilaisia eläinhahmoja temppuilemassa, kiipeilemässä, roikkumassa ja tasapainoilemassa metsäradalla. Tässä ohjelmassa lapset saavat uusia kokemuksia, ja keho saa kivoja ärsykkeitä asfaltin ulkopuolella.

Päivä Maatilalla -ohjelma
Ohjelmassa tutustumme vanhan talonpoikaistilan eläimiin hoitaen ja harjaillen niitä, sekä vietämme leppoisasti aikaa tilan pihapiirissä. Kukin pääsee vuorollaan talutusratsastukseen ja tunnelmalliselle kärryajelulle suurissa hevoskärryissä. Eläimet joita ohjelmassa ruokitaan, hoidetaan ja rapsutellaan ohjatusti ovat hevoset, puput, lampaat, kanat & kissat.

Lisäksi käytössänne on pihapiirin viihtyisä nuotiopaikka, jonka yhteydessä on turvaverkollinen pieni trampoliini ja leikkipaikka (pari keinua, pieni liukumäki). Myös hevosenkengänheittopeli on vapaasti käytettävissänne. Omiakin tekemisiä voi ottaa mukaan, ja käyttää pihapiiriä vapaasti hyödyksi ohjelmien loputtua!

Ohjelmapakettien hinta: 150,00€ / ryhmä (6-10 lasta)
Lisälapset 10€/hlö
Ohjelmien kesto n.1,5h.
Pukeutuminen: Säänmukainen ulkovaatetus

Osaksi vierailua on mahdollista järjestää synttäriteemainen herkkuhetki!

Herkkupaketti 1:
sis. sipsejä, karkkia, jätskiä ja trippimehut
Hinta: 12,00€/lapsi

Herkkupaketti 2:
sis.minipizzaa, mansikka-täytekakkua, karkkia, popcornia ja limpparia.
Hinta: 20,00€/lapsi

Varaukset ja tiedustelut yhteydenottolomakkeella, puh. 0500 231 855 tai relax@hevoskievari.fi

Galleria