Yrityksille

 Vankalla kokemuksella syntyy kokemus, joka kannattaa!

Virkistäydy ohjelmissa, herkuttele kokki-isännän ylistettyjen  ruokapatojen äärellä ja anna Mallassaunan lempeiden löylyjen rentouttaa!

 

Luomajärven Kievari tarjoaa yrityksenne tasoiset puitteet kaikkiin tilaisuuksiin. Olipa kyse kokouksista, virkistäytymisestä, seminaarista, pikkujouluista, nimipäivistä, asiakastapahtumasta, saunaillasta, juhlista tai lounaasta. 

Kokouspaketit

Puhalla palavereihisi tai koulutuksiisi lämmintä henkeä. Kievarin kokoustilat muokkautuvat tarpeesi mukaan. Järjestämme kokouskahvit ja maittavat lounaat. Paperin pöly huuhtoutuu Wanhassa Mallassaunassa ja kylpypaljussa. Jälkipuintia voi harrastaa vaikkapa illallisen merkeissä Metsälaavulla. Silmät painuvat kiinni aitan tunnelmallisten hirsien suojissa ja seuraavana päivänä voi jatkaa kokousta mieli virkeänä. Kysy tarjousta toivomastasi kokonaisuudesta!

Kievarin kokousvälineet:Kievarilla on langaton verkkoyhteys jota voi kätevästi hyödyntää palavereissa. Lisäksi varaamme halutessanne käyttöön valkokankaan, videotykin, piirtoheittimen ja/tai fläppitaulun.

Kokouspaketti 1: Perinteinen

Sisätiloissa pidettävä kokouspaketti. Tilat muokkaantuvat kätevästi pienemmäksi kabinetiksi, tai tarvittaessa yhdeksi suuremmaksi tilaksi. Mahdollisuus järjestää myös erillisiä ryhmätiloja. Ulkolämpötilan salliessa kesäaikaan, suuremmat kokoukset voidaan järjestää myös tunnelmallisella tanssivintillä.
Pakettiin sisältyy tilavuokra, tervetulokahvit suolaisella, lounas ja iltapäiväkahvit makealla.
Hinnat alkaen 35,00€ / hlö (hinta vastaa n.15 hengen ryhmäkokoa, kysy tarjousta!)

Kokouspaketti 2: Susinevan kokouspaketti

Kokeile ryhmällesi jotakin aivan uutta!
Luonnon helmassa on tilaa ajatuksille, rennolle tunnelmalle ja ideat pääsevät vapaasti lentoon. Täällä ei turhia jäykistellä!

Susinevan suon laitamilla, pienessä niemenkärjessä sijaitseva kaunis sopukka tarjoaa viihtyisät puitteet ulkoilmakokouksille.Matka taitetaan joko autoillen, hevoskyydillä tai patikoiden. Kokin ollessa mukana, ei nälkäkään pääse yllättämään.Sateen sattuessa kokous voidaan järjestää sisätiloissa.

Pakettiin sisältyy opas/kokki sekä nuotiotarjoilut.

Hinnat alkaen 40,00€ / hlö (hinta vastaa n.15 hengen ryhmäkokoa, kysy tarjousta!)

Kokouspaketti 3: Kävelykokous

Kävellessä on mukava rupatella ja ongelmat oikenevat.

Kävelykokous on aktiivinen työskentelymenetelmä, jossa kävellessä keskustellaan, pohditaan, ideoidaan ja tehdään päätöksiä kävelymatkan varrella. Kävelykokous sopii ideointi-, kehitys-, muutos- ja palautepalavereihin. Kävelyvauhti on verkkaista käyskentelyä eli kyse ei ole kuntoilusuorituksesta, vaan vetäjä määrittelee kaikille sopivan vauhdin. Kävellessä ajatukset tuulettuvat, olemus virkistyy ja samalla saadaan terveyttä edistäviä askeleita. Sopii kaikenkuntoisille!

Pakettiin sisältyy sisäkokoustila, reittiopastus, kahvittelut joko laavulla tai ravintolassa, lounas.

Hinnat alkaen 37,00€ / hlö (hinta vastaa n.15 hengen ryhmäkokoa, kysy tarjousta!

 

Hinnat lasketaan ryhmäkoon mukaan, kysy tarjousta

sähköpostitse myyntipalvelustamme relax@hevoskievari.fi , viereisellä lomakkeella tai puhelimitse numerosta 0500 231 855

Ohjelmat ryhmille

Tilaesittely ja tervetulojuoma

Tarinointia tilan historiasta, sekä sen nykyisestä toiminnasta. Siinä jutustellessa maistellaan tervetulojuomia.

Viiren Tähren Oluumppialaaset

Joukkue- tai yksilökilpailuna kisattavia virallisia Viiren Tähren Oluumppialajeja ovat mm. Jätkän Hiki, Hevosjuonto, Puujalkavitsi, Jousiammunta, Sokkosuunta, Poniformula, Saappaan heitto, Tarkkuus ammunta, Pussi-Heikin juoksujalka, Riihivisa, Vihtamittelö, Köysikiipeli.. Välillä huilataan pihapiirin nuotiopaikalla makkaran paiston, pikipannukahvin ja kastettavan merkeissä.

Ryhmäkoko: alk.6- henkeä (soveltuu suurillekin ryhmille)
Kesto: ryhmän lopullisesta koosta riippuen n.1,5h-3h.
Ajankohta: ympäri vuoden
Ohjelma toteutetaan ohjatusti ja se sopii kaikille.

PieniSuuri Seikkailu!

Alkuun jaetaan porukka ryhmiin, ja vedetään köydellä lähtöjärjestys seikkailuun.
Ryhmät suunnistavat lähialueella kartan avulla ja suorittavat löytämillään rasteilla ohjeen mukaiset tehtävät. Tehtävät saattavat olla myös vastailtavia kysymyksiä.
Ohjelmaan sisältyy nuotiotarjoilut.

 

Ryhmäkoko: 6-30
Kesto: ryhmän lopullisesta koosta riippuen n.1,5h-2,5h.
Ajankohta: ympäri vuoden
Ohjelma toteutetaan ohjatusti ja se sopii kaikille.

Touhuilut Talon Tapaan

Leppoisaa touhuilua tilan pihapiirissä mukavien elämysten merkeissä.
Ryhmissä kierrettäviä elämysrasteja ovat mm.Riihivisa, Hevosajelu, Jousiammunta, Valokuvasuunnistus, Riihitallin Ratsastus sekä Visainen Luontopolku. Välillä huilataan pihapiirin nuotiopaikalla makkaran paiston, pikipannukahvin ja kastettavan merkeissä.

Ryhmäkoko: alk.6- henkeä (soveltuu suurillekin ryhmille)
Kesto: ryhmän lopullisesta koosta riippuen n.1,5h-3h.
Ajankohta: ympäri vuoden
Ohjelma toteutetaan ohjatusti ja se sopii kaikille.

Metsäretki Laavulle

Tunnelmallinen retki läheiselle Vaarin laavulle metsäteitä ja polkuja pitkin samoillen. Mukaan otamme muutamia rauhallisia ja kokeneita ratsuja sekä suuret hevoskärryt/reen. Osallistujat pääsevät valitsemaan alkuun, haluavatko retkeillä mieluummin ratsuilla vai hevoskärryjen kyydissä istuskellen.
Ratsastajia vaihdellaan retken aikana, joten kaikki halukkaat pääsevät varmasti hieraisemaan takamustaan retken aikana hevosen selässä (alkuun pidämme aloittelijoiden hevosmieskurssin perusasioista joilla pärjää retken ajan).

Kärrykyytiläiset pääsevät osallistumaan suuren työhevosen valjastukseen sekä nauttimaan vanhan ajan tunnelmasta leppoisasti hevoskärryjen kyydissä istuskellen -halutessaan myös jopa hevosen ohjastamista kokeillen! Retkeen sisältyy aloittelijoiden hevosmieskurssi alkuun sekä 1.kahvihetki eväiden kera laavulla tai 2. kokin valmistama ateria* laavulla.

Ryhmäkoko Metsäretkelle: max 20-22 henkeä ratsastajien aikaisemmasta taitotasosta riippuen.
Ajankohta: Ympäri vuoden.

1.Eväänä makkaranpaistoa ja pikipannukahvit pullasiivujen kera.
   Retken kesto: n. 2,5 tuntia

2. Kokin valmistama ateria* laavulla.
    Retken kesto: n.3 tuntia

*MENUVAIHTOEHDOT:

Laavumenu I:
– Hiillostettua lohta
– Lämmintä sieni-perunasalaattia
– Tartar- kastiketta
– Kievarin omaa pannuleipää ja levitettä
***
Jälkiruokana:
– Sitruuna-kermavanukasta, marenkia & keksiä
– Pikipannukahvi/tee

Laavumenu II:
– Pariloituja härkävartaita ja aioli-kastiketta
– Kasvis-perunapaistosta
– Kievarin omaa pannuleipää ja levitettä
***
Jälkiruokana:
– Talon suklaakakkua
– Pikipannukahvi/tee

Huomioitavaa:Retken ratsastusvaihtoehto sopii erityisesti aloittelijoille/ensikertalaisille, ennen lähtöä opetellaan lyhyt hevosmieskurssi perusasioista joilla pärjää retken ajan. Retki on toteutettavissa myös pelkillä hevoskärryillä tai reellä ilman ratsuja.

Retki Vaarin Laavulle hevoskärryillä

Vanhanajan maalaisromantiikka ja tunnelma on taattua hevospelin kyydissä istuskellen. Talvella lumiaikaan ajelemme ensisijaisesti reellä ja muina aikoina hevoskärryillä. Rekiä sekä kärryjä löytyy eri kokoja joten suurempikin porukka mahtuu tarvittaessa samalla kerralla kyytiin. Matkan varrella pysähdymme laavulla nauttimaan nuotion lämmöstä *eväiden kera.
* Eväänä nuotiomakkaraa ja pikipannukahvit kastettavan kera.

Ryhmäkoko: kerralla kyytiin mahtuu n.2-14 henkeä (suuremmat ryhmät ajetaan laavulle useammalla kyytikierroksella)
Retken kesto: ryhmäkoosta riippuen n. 1 – 1,5 tuntia
Ajankohta: ympäri vuoden

 

Tanssin taikaa

Näissä tansseissa ei seinäruusisia tapaa. Ja eikun jalalla koreasti!

Rivitanssi, eli kantritanssi

Rivitanssi on hauska, mukaansatempaava sekä sosiaalinen liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille tanssista kiinnostuneille naisille ja miehille. Rivitanssissa ei tarvitse paria eikä edes tanssitaustaa. Rivitanssia tanssitaan riveissä yhtenevin tanssiliikkein, jotka toistetaan koreografiasta riippuen yhteen, kahteen tai neljään suuntaan.

Kesto 35-45min

Lavis, eli lavatanssijumppa

Hauska ja helppo liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Tunnilla voi kuitenkin olla varusteena vaikka farkut. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja valssi.

Kesto n.35-45min

Vauhdin Viemää

Hauska ja liikunnallinen päivä ryhmän valitsemien vauhdikkaiden lajien parissa. Paketti soveltuu aktiivisille ja liikunnallisille henkilöille. Ohjelman voi halutessaan myös suorittaa leikkimielisenä kisailuna.

Vauhtilajivalikoima ja valittava määrä tarjotaan vuodenajan ja ryhmäkoon mukaan. Ryhmän valittavana on esim.
ratsastusta, jousiammuntaa, kirveen heittoa, viitepelejä (rauhalliset/vauhdikkaat ryhmän mukaan kuten; salamapallo,norsupallo,potkupallo,ultimate,käsipallo), hiihtoratsastusta, keppijumppaa, kahvakuulaa, kuntonyrkkeilyä, intervalliharjoituksia, ohjattua sauvakävelyä (tasot helppo-vaativa).

Kesto: ryhmän koosta riippuen 2,5h-3,5h
Ryhmäkoko: 6- (soveltuu suurillekin ryhmille)
Ajankohta: ympäri vuoden

Hitauden Hurmaa

Rauhallisempaan makuun tarjoamme lajeja, jotka soveltuvat lähes kaikille ikään ja fyysiseen kuntoon katsomatta. 

Lajit ja valittava määrä tarjotaan ryhmäkohtaisesti vuodenajan ja ryhmäkoon mukaan. Ryhmän valittavana on esim.
ratsastus, hevosajelu, luontopolku, rentouttavaa ja vahvistavaa kehonhuoltoa- ja hallintaa; pilates ja pilates välineillä, foam roller –harjoitukset, erilaiset venyttelyt, tasapainotunnit, niska-hartiajumpat, rentoutusharjoitukset, keppijumppa, valokuvasuunnistus.

Kesto: ryhmän koosta riippuen 2,5h-3,5h
Ryhmäkoko: 6- (soveltuu suurillekin ryhmille)
Ajankohta: ympäri vuoden

Saunajooga

Saunajooga on lempeä treeni, jossa yhdistyvät saunan lämpö, hiljaisuus ja kehoa notkistavat joogaliikkeet.

Kesto: 35-40min
Ryhmäkoko kerrallaan lauteilla 6-7 henkeä.

 

Metsäkylpy

Hengitä, kuuntele & rentoudu! Metsässä oleilu helpottaa tutkitusti stressiä, herkistää aistimaan ja auttaa elämään hetkessä läsnä.

Luomajärven Kievarin n.2km mittainen opastettu hyvinvointipolku johdattaa metsään menijän monimuotoiseen, upeaan luontoon sekä hyvinvoinnin ja aistien avaamisen äärelle. Polun varrella tehdään erilaisia virkistysharjoituksia, välillä pysähdytään laavulle paistelemaan makkaraa ja juomaan aidot pikipannukahvit kastettavan kera.

Metsäkylpy -ohjelma on suunniteltu ja rakennettu yhteistyössä Metsäkeskuksen ja Tapion kanssa.

 

Liikunnallinen Nordic Walking -tunti

Opastettu reippailu lenkki hienoissa maalaismaisemissa!

Alkuun lämmittelemme lihakset sekä opettelemme hyvän ja ergonimisen tekniikan käyttää sauvoja apuvälineenä ja tehosteena kävelyyn.

Oikealla tekniikalla liikkuen saamme aikaan koko keholle tehokkaan ja liikunnallisen harjoittelumuodon, joka on vähimmilläänkin 40% tehokkaampaa kuin normaali kävely. Se tuottaa yhtä hyvät tulokset kuin hölkkä, mutta vähemmillä riskeillä esim. polviin, selkärankaan, lonkkaniveliin tai nilkkoihin. Tunneilla sauvoja käytetään apuvälineinä, joilla kevennetään niveliin kohdistuvaa rasitetta ja lisätään selkärangan kiertoliikettä ja energianpolttoa. Et tarvitse omia sauvojasi, vaan saat meiltä käyttöösi tunnille sopivat vahvat sauvat.

Tunnit tarjoavat tehokkaan liikuntamuodon kaikentasoisille ja ikäisille henkilöille;
¤ huonompikuntoisille  tunnit ovat oiva tapa alkaa liikkua turvallisesti ja nostaa pikku hiljaa kuntoaan.
¤ liikunnallisemmille henkilöille paljon eri haastavuustasoja, jopa huippu-urheilijat käyttävät tätä osana kunto-ohjelmaansa.

Saavutamme tuloksia:
¤ Rintaranka avautuu ja ryhti paranee, ¤ Verenpaine alenee, ¤ Lihaksisto aktivoituu kokonaisvaltaisesti samalla vahvistuen ja kiinteytyen, ¤ Apua selkävaivoihin kun nikamat liikkuvat, välilevy liikkuu ja veri pääsee virtaamaan selkärangan pienissä
suonistoissa. ¤ Helpotetaan huomattavasti niska- ja yläselän vaivoja. ¤ Sydämensyke nousee tasolle, jossa poltetaan ylimääräistä rasvaa kehossa. ¤ Ja mikä tärkeinä, rentoa olotilaa & liikunnan iloa!

OHJELMAN KESTO: n.1,5h

Yritystapahtuman tiedustelu

Galleria