Lahjakortit

Elämyslahja on aina iloinen yllätys!

Alla näet joitain lahjavinkkejä, ja jos ne eivät tunnu sopivilta saajan lahjatarpeeseen niin kysy ideoitamme, kääräistään yhdessä pakettiin saajalleen räätälöity sopiva kokonaisuus.

 

Anna Äidille lahjaksi Wanhan ajan elämys

 

Luomajärven Kievarin lahjakortti, arvo 70€
Lahjakortin avulla pääsee ratsastamaan, herkuttelemaan, hemmotteluhoitoihin, yöpymään aitassa, tai mitä tahansa Hevoskievarin tarjoomasta!

***

Tai anna lahjaksi Romantiikkapaketti seuraavilla mausteilla; Lahjottujen saapuessa Luomajärven Kievariin, olemme somistaneet huoneen tunnelmalliseksi kynttilöin, sekä varanneet heille valmiiksi pullon kuohuvaa pienen suklaayllätyksen* kera. Aamulla he saavat nauttia aamiaisen oman valintansa mukaan ravintolassa tai romanttisesti huoneessaan.
Hinta kahdelle hengelle 175€

***

Lahjakortti johonkin Kievarin ravintolan teemapäivistä on oiva lahja kulinaristille. á 40€

***

Voit myös antaa saajan itse valita mieleisensä palvelu tai elämys tietylle summalle osoitetulla avoimella LAHJAKORTILLA, joka on voimassa koko valikoimaamme.

Lahjakorttimme ovat saatavilla sähköpostin liitteenä, tai perinteisessä muodossa kirjepostina. Voit ilmoittaa meille viestikentässä, kummassa muodossa toivot lahjakortin, sekä toimitusosoitteen mahdollista postitusta  varten.

* Lahjakortit toimitetaan sähköpostitse tilaajan osoitteeseen pdf-muodossa, tilauslomakkeessa ilmoitetulle saajalle osoitettuna.

* Lasku ja lahjakortti tulevat erillisissä sähköposteissa. Lahjakortti on käytettävissä maksuvälineenä vasta kun lasku näkyy maksettuna.

Vieraskirjan otteita:

”Kiitos yöpaikasta! Mahtava paikka, seuraavaksi jäämme pidemmäksi aikaa ja tätä suosittelemme muillekin!”

Galleria