Lahjakortit

Kievarin lahjakortit toimivat parhaiten ihmisille, joilla on jo kaikkea – paitsi lahjakorttia Kievariin.

Anna lahjaksi upea elämys

 

Luomajärven Kievarin lahjakortti, arvo 70€
Lahjakortin avulla pääsee ratsastamaan, herkuttelemaan, hemmotteluhoitoihin, yöpymään aitassa, tai mitä tahansa Kievarin tarjoomasta!

***

Tai anna lahjaksi Romantiikkapaketti seuraavilla mausteilla; Lahjottujen saapuessa Luomajärven Kievariin, olemme somistaneet huoneen tunnelmalliseksi kynttilöin, sekä varanneet heille kuohuviiniä pienen suklaalajitelman kera.
Lisäksi iltapala, sauna ja aamiainen kuuluvat pakettiin.

Hinta yhteensä kahdelle hengelle 175€

***

Lahjakortti johonkin Kievarin ravintolan teemapäivistä on oiva lahja kulinaristille. á 40€

***

Voit myös antaa saajan itse valita mieleisensä palvelu tai elämys tietylle summalle osoitetulla avoimella LAHJAKORTILLA, joka on voimassa koko valikoimaamme.

Lahjakorttimme ovat saatavilla sähköpostin liitteenä, tai perinteisessä muodossa kirjepostina. Voit ilmoittaa meille viestikentässä, kummassa muodossa toivot lahjakortin, sekä toimitusosoitteen mahdollista postitusta  varten.

* Lahjakortit toimitetaan sähköpostitse tilaajan osoitteeseen pdf-muodossa, tilauslomakkeessa ilmoitetulle saajalle osoitettuna.

* Lasku ja lahjakortti tulevat erillisissä sähköposteissa. Lahjakortti on käytettävissä maksuvälineenä vasta kun lasku näkyy maksettuna.

Vieraskirjan otteita:

”Yövyttiin yksi yö matkalla Turusta Poriin. Mahtava paikka, kyllä kannatti tulla katsastamaan. Voidaan suositella muillekin”

Galleria