Lahjakortit

Elämyslahja on aina iloinen yllätys!

Alla näet joitain lahjavinkkejä, ja jos ne eivät tunnu sopivilta saajan lahjatarpeeseen niin kysy ideoitamme, kääräistään yhdessä pakettiin saajalleen räätälöity sopiva kokonaisuus.

 

Anna lahjaksi Wanhan ajan elämys

 

Luomajärven Kievarin lahjakortti, arvo 70€
Lahjakortin avulla pääsee ratsastamaan, herkuttelemaan, hemmotteluhoitoihin, yöpymään aitassa, tai mitä tahansa Hevoskievarin tarjoomasta!

***

Tai anna lahjaksi Romantiikkapaketti
Kokonaisuus sisältää: saapuessa kynttilöin somistettu huone kuohuviinin ja suklaalajitelman kera. Lisäksi iltapala, sauna ja aamiainen.
Majoitus kahden hengen huoneessa, talon liinavaatteet, pyyhkeet, kylpytakit ja tossut.
Hinta kahdelle hengelle 175€

***

Lahjakortti johonkin Kievarin ravintolan teemapäivistä on oiva lahja kulinaristille. á 40€

***

Voit myös antaa saajan itse valita mieleisensä palvelu tai elämys tietylle summalle osoitetulla avoimella LAHJAKORTILLA, joka on voimassa koko valikoimaamme.

Lahjakorttimme ovat saatavilla sähköpostin liitteenä, tai perinteisessä muodossa kirjepostina. Voit ilmoittaa meille viestikentässä, kummassa muodossa toivot lahjakortin, sekä toimitusosoitteen mahdollista postitusta  varten.

* Lahjakortit toimitetaan sähköpostitse tilaajan osoitteeseen pdf-muodossa, tilauslomakkeessa ilmoitetulle saajalle osoitettuna.

* Lasku ja lahjakortti tulevat erillisissä sähköposteissa. Lahjakortti on käytettävissä maksuvälineenä vasta kun lasku näkyy maksettuna.

Vieraskirjan otteita:

”Kiitos ihanasta ratsastusloma kokemuksesta! Tätä kelpaa markkinoida niin kavereille kuin ulkomaan immeisillekin!”

Galleria