Majoitus

Piipahda yhdeksi yöksi tai vietä vieraanamme kokonainen loma

Luomajärven Kievari on 1800 -luvun tunnelmaa huokuva talonpoikaistila. Tilan Kievarihistoriaan sisältyy jo kaukaisilta ajoilta matkalaisten kestitseminen, hevoskyyditys sekä yösijan tarjoaminen.

Näppärimmin teet majoitusvarauksen oheisella lomakkeella!

Kaikenkattavat lomapakettimme löytyvät kohdasta ”Minilomat”.
Teethän niihin varaustiedustelun suoraan sivujemme kautta.

Huoneet

Maalaisromanttiseen henkeen pienellä modernilla kosketuksella sisustetut majoitustilamme ovat uniikkeja.


Aittakammarit
Talonpoikaistilan persoonalliset kammarit sijaitsevat 1800- luvun alussa perustetun maatilan vanhoissa hirsirakennuksissa kuten Viljamakasiinissa, Puariaitassa ja Pakarissa. Kukin kuudesta huoneesta on sisustettu omannäköisekseen vanhaa ja uutta yhdistellen. Hurmaavat huoneet kertovat oman historiallisen tarinansa yöpyjilleen.
Huoneissa lepää silmä ja mieli.

Aittakammarit ovat sähkölämmitteisiä ja käytössä ympäri vuoden.
Kuiten maalaisromanttiseen elämykseen kuuluu, aittakammarien saniteettitilat, sauna, ravintola ja tanssivintti sijaitsevat viereisessä iki-ihanassa navetassa. Etäisyys aittoihin on noin 20 metriä.

Wanhan Majan Kartanomajoitus
Idyllinen, kauniin keltaiseksi sävytetty päärakennus on 1930 -luvulta, ja se kätkee sisäänsä 5 viehättävästi sisustettua huonetta, jotka ovat käytössä ympäri vuoden. Kartanomajoituksen saniteettitilat ja suihkut sijaitsevat samassa rakennuksessa huoneiden läheisyydessä.

Kävelyretki ympäröivässä puutarhassa paljastaa kätköistään yli 50 erilaista puu-ja pensaslajia ja mitä upeampia kukkapenkkejä. Pihassa sijaitsevassa museoaitassa pääset tutustumaan entisajan talonpoikaisesineistöön.

Kartanomajoitus sijaitsee noin 300 metrin päässä Kievarin päärakennukselta.
Tutustu TÄÄLLÄ .

Wanhan Majan Saunamökki
Arvokkaasti ajan patinoimien harmaiden hirsiseinien suojissa mielesi pääsee rentoutumaan, ja nukut levolliset yöunet. Mökin vierestä aukeaa kaunis puutarha-alue, ja saatatpa nähdä lehmätkin käyskentelemässä ihan vieressä.
Hirsimökistä löytyy 5 vuodetta sekä suihku ja wc. Mökki on sähkölämmitteinen ja käytössä ympäri vuoden.

Saunamökki sijaitsee noin 300 metrin päässä Kievarin päärakennukselta.
Tutustu TÄÄLLÄ .

Sydänkäpy
Tutustu myös ennakkoon keväällä 2020 majoitusvaihtoehtoja lisäävään Sydänkäpy -luksuspuumajaan!

Caravan ja telttailu
Voit vierailla meillä myös telttailen, asuntoautolla- tai vaunulla.
Veloitus 8€/hlö (sis.halutessaan suihku- ja wc tilojen käytön).  2-12 -vuotiaat lapset -50%, 0-1-vuotiaat veloituksetta. Huomaathan, ettei sähköpaikkoja ei ole tarjolla.

Lemmikit
Erikseen sovittaessa.
Majoituskorvaus lemmikeistä on 15€/eläin per vierailu.

Tee varauspyyntö!

Vieraskirjan otteita

”Pieni pääsiäislomanen ratsailla ja äärettömän törkeen hyvän ruuan äärellä. Sain vinkit pastan tekoon ja Dani & Leksa olivat hurmaavia heposia. Tullaan toistekin!”

Galleria