Kievarin ruokamaailma

Konstailematon maalaisgourmet, puhtaat raaka-aineet ja rakkaus ruokaan yhdistyvät keittiössämme.

Kievariravintola on avoinna vain tiettyinä päivinä ja kellonaikoina viikossa, ympäri vuoden. Katso tulevat illalliset, aamiaiset ja lounaat tapahtumakalenterista tai ota yhteyttä.

Tilausravintola on avoinna ryhmille myös muinakin päivinä. Kysy tarjousta!

Meille on helppo tulla syömään!

Ravintolamme on avoinna tilauksesta häille, juhlille. Meille voi kuitenkin tulla ruokailemaan myös muulloinkin, ja tarjolla onkin lähes viikoittain mm. illallisia, lounaita ja/tai aamiaisia..  Tarjolla oleviin mahdollisiin ajankohtiin ja aterioihin tutustuminen on helppoa Tapahtumakalenterista.

Tilausravintola on avoinna ryhmille tilauksesta

Kysy lisää ja pyydä tarjous: asiakaspalvelu@hevoskievari.fi

Lue ravintolamme Oiva-valvontatiedot tästä -linkistä.

Ehdoton ruokataitajamme, mausta ja laadusta tinkimätön mestarimme on Kievarin isäntä Mika Haagmann. Hän tarjoilee rehtiä, laadukkaista raaka-aineista valmistettua maalaisruokaa, jossa on vaikutteita Ranskan ja Italian maalaiskeittiöistä. Oppinsa hän on pitkällä urallaan ammentanut alan mestareilta, huippuravintoloista ja kouluista. Isännän ruokia maistellessasi antaudut makunautintojen vietäväksi. Ravintolassa on A-oikeudet.

Ravintolassa tapahtuu

Järjestämme herkullisia teemailtoja ja sesongin ruokatapahtumia. Seuraa meitä sosdiaalisessa mediassa ja katso tapahtumakalenterista vierailuusi sopiva ruokailuelämys.